|
Virtos dešrelės – daugelio mėgstamas produktas, tik kaip išsirinkti norimos kokybės ir skonio? (157/0) |
Dešrelių asortimento įvairovė plečiama nuolat, o išsirinkti norimos kokybės ir skonio gali būti išties nelengva. Todėl, ką reikėtų žinoti apie dešrelių gamybos proceso etapus, kurie iš jų ypač svarbūs produktų saugai užtikrinti, – paaiškina Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos Veterinarijos sanitarijos skyriaus vyriausioji veterinarijos gydytoja Elena Kiškienė sausio 29 d. LRT laidoje „Vartotojų kontrolė“. Renkantis dešreles, reikėtų atidžiai skaityti aprašymus ant pakuočių, kur nurodoma, koks dešrelėse mėsos kiekis, kokią jų dalį sudaro įvairūs kiti maisto priedai, būtina atkreipti dėmesį į gaminio paskirtį – virti, kepti įprastai ar ant žarijų, taip pat tinkamo paruošimo laiką bei laikymo sąlygas. Šios laidos įrašą galite pamatyti čia. Image: FreeDigitalPhotos.net
Powered by AkoComment 3.0 24x7.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus. Į viršų |