24x7.lt

Patarimai, kaip atgaivinti nagus po priauginimo procedūros (2288/0) 

Patarimai, kaip atgaivinti nagus po priauginimo procedūrosAnot specialistų, nagų priauginimas žalos nepadaro, jei darbą atlieka specialistai ir yra naudojamos kokybiškos priemonės. Tačiau po procedūrų prireikia kelių mėnesių, kad natūralūs nagai atsigautų ir taptų tokios būklės, kokios buvo prieš procedūrą.

Šiandien reta moteris nėra savo natūralaus grožio patobulinusi dirbtinėmis priemonėmis.

Tebūnie, juk tai ne tik gražu, bet ir labai patogu. Štai, pavyzdžiui, tvarkingos rankos ir idealiai nulakuoti nagai – moters vizitinė kortelė. Juk kiekviena žino jausmą, kai kažkur skubėdama pastebi, jog nagų lakas vietomis nusilupęs. Specialistai sako, kad atliekant šias procedūras vis dėlto reikia daryti pertraukas, kad nebūtų pakenkta natūraliems nagams.

Ką daryti, nuėmus priaugintus nagus

Nuėmus ilgalaikį laką ar dirbtinius nagus, prireiks kelių mėnesių, kad ir vėl galėtumėte džiaugtis savo natūraliais, tokiais, kokius turėjote prieš procedūrą.

Specialistai sako, kad nago plokštelė visiškai pasikeičia po maždaug 3–4 mėnesių, todėl jeigu šiam laikotarpiui praėjus nagai yra silpni, vadinasi, tokie buvo ir prieš grožio procedūras.

Kita vertus, tikriausiai jūsiškiai tobuli ir nebuvo, juk gražius ir sveikus natūralius nagus turinti moteris nesikreiptų į nagų priauginimo meistrę?

Pačios ilgalaikės grožio procedūros natūraliems nagams nekenkia, žalos pridaryti gali nebent neprofesionaliai atlikta procedūra. Baimintis nėra ko, jei visa tai atlieka specialistas, naudojamos kokybiškos priemonės.

Tiesa, daugelis moterų vis dėlto pastebi, kad nuėmus priaugintus nagus ar ilgalaikį laką, natūralūs nagai susilpnėja, tampa lankstūs ir pažeidžiami. Specialistai sako, taip yra dėl to, jog natūralus nagas kurį laiką buvo padengtas papildomu sluoksniu ir apsaugotas nuo išorinių veiksnių, todėl išlaikė savyje drėgmę. Būtent tai ir lemia natūralaus nago lankstumą. Tai turėtų praeiti po 1–2 savaičių.

Be to, silpnesni nagai būna, jei dažnai patirdavote smūgių ar lūžių. Kiekvieno tokio metu nuo natūralaus nago išlupami mikroplaušeliai, kurie, atliekant korekciją, yra pašalinami, o tai suplonina natūralų nagą.

Stiprinkite

Visų pirma, nuimti nagus patikėkite specialistui. Bandydamos pašalinti pačios, neturėdamos įgūdžių, specialių priemonių ir įrankių, galite stipriai pažeisti ir sugadinti nago paviršių. Net jei matote, kad akrilo ar gelio sluoksnis lengvai atsiskirs nuo natūralaus nago, vos prisilietus mažomis žirklėmis, nedarykite to – prarasite mažiausiai du viršutinius sluoksnius.

Antra, turite išmokti saugoti savo nagus, vengti to, kas jiems galėtų pakenkti, – išorinių pažeidimų, aplinkos poveikio ar žalingų veiksnių. Juk nuo visų jų prieš tai saugojo akrilo ar gelio sluoksnis. Atlikdama namų ruošos darbus nepamirškite pirštinių!

Trumpindama nagus naudokite dildę, geriausiai – stiklinę. Ir jokių žirklių! Kirpdama tik pažeisite nagą, atsiras įtrūkimų, nagas ims sluoksniuotis. Odelių taip pat nekarpykite, suminkštinę specialiu aliejumi lengvai atstumkite medine mentele.

Kasdien pamasažuokite savo rankų odą ir nagus maitinamuoju kremu, o prieš lakuodama nepamirškite jų padengti apsaugine priemone.

1–2 kartus per savaitę palepinkite juos specialiomis kaukėmis ir vonelėmis.

Kaukė: sumaišykite 50 ml alyvuogių aliejaus, 2 šaukštus ramunėlių žiedų ir 2 šaukštus liepžiedžių. Ant nedidelės ugnies masę pavirkite maždaug 10 min. Atvėsusiu mišiniu ištepkite nagus ir palaikykite 15 min., po to nuplaukite šiltu vandeniu.

 

 

Informacija iš:

Ji24.lt

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


24x7.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke