24x7.lt
Mankšta... plaukamsFiziniai pratimai naudingi ne tik kūnui. Pasirodo, tam tikri judesiai, kurie stimuliuoja galvos kraujotaką, gerina ir plaukų būklę. Išbandykite!

Apšilimas
Pradėdama šią, kaip ir bet kokią kitą mankštą, pirmiausia turėtumėte apšilti. Tam tinka paprasčiausi judesiai: galite bėgti vietoje, pasilankstyti, pasitampyti.

daugiau
Užmirštos grožio priemonės. Atraskime iš naujo!Tikriausiai teko girdėti posakį „nauja, tai pamiršta sena“? Jis ir pasufleravo mintį, iš naujo atrasti priemones, kurias naudojo mūsų močiutės ar mamos.

Kosmetinis žibalas
Praėjusiame amžiuje iš žemės gelmių gautas kelis sykius distiliuotas žibalas dažniau buvo naudojamas gydymo nei grožio tikslais, todėl ir turėjo atitinkamą pavadinimą „medicininis žibalas“. Šiandien vaistinėje pasiteiravusi tokio natūralaus vaisto greičiausiai būsite nusiųsta pas netradicinės medicinos specialistus.

daugiau
Liekninamosios grožio procedūrosŽmonės kūno linijas dailina pačiais įvairiausiais būdais. Kai kurie sportuodami, koreguodami mitybą. Kai kurie pasitelkia plastinės chirurgijos ar grožio salonų siūlomas galimybes. Pastarąsias ir norime trumpai apžvelgti… Taigi pasidomėkime salonų procedūromis, kurios pastebimai dailina kūno linijas, padeda atsikratyti kelių nepageidaujamų kilogramų ir stangrina odą.
daugiau
5 masažo idėjos puoselėti grožiuiMasažas ne tik padeda atsipalaiduoti ir geriau jaustis. Jis taip pat puoselėja grožį.

1. Žvilgančių plaukų paslaptis
Reguliariai atliekamas galvos masažas teigiamai veikia bendrą savijautą, padeda atsipalaiduoti, šalina  blogą nuotaiką. Masažuojant pažadinama odos nervų ir receptorinė sistema, harmonizuojami svarbiausi organizmo procesai.

daugiau
Mineralinė kosmetika. Ką derėtų apie ją žinoti?Mineralinė kosmetika skaičiuoja ne pirmą tūkstantmetį – įvairių mineralų milteliais gražinosi jau Egipto karalienė Kleopatra bei kilmingos Kinijos moterys, tikėdamos, kad nėra geresnės ir natūralesnės priemonės, pabrėžiančios gamtos duotą grožį ir suteikiančios odai krištolinio spindesio.

Kuo unikalūs mineralai?
Kristalų struktūra, specifine chemine sudėtimi, begaline spalvų ir atspalvių įvairove ir kt.

daugiau
Grožio kaukių įvairovė. Kaip išsirinkti?Kosmetinė kaukė – preparatas, skirtas intensyviai odos priežiūrai ir konkrečiai jos problemai spręsti. Kaukių galite įsigyti veidui, rankoms, pėdoms, plaukams puoselėti. Daugelis kosmetinių veido, rankų ir pėdų kaukių aktyvina kraujotaką, drėkina, tonizuoja ir švelnina odą, plaukų kaukės veiksmingai stiprina plaukų šaknis, teikia garbanoms švelnumo ir žvilgesio.
daugiau
Populiariausios jauninamosios veido procedūrosVis daugiau moterų nebenori matyti ant savo veido raukšlių. Vienos jų bando atsikratyti natūraliais būdais: praktikuodamos veido jogą, dėdamos ant veido įvairias augalų kaukes, kitos perka brangius kremus nuo raukšlių. Tačiau nė vienas iš šių būdų kol kas negali garantuoti 100 proc. veiksmingumo. Kol kas greičiausią ir akivaizdžiausią poveikį gali pasiūlyti tik specialios grožio injekcijos. Tačiau labai svarbu įvertinti, ar tų procedūrų nauda bus didesnė už galimą šalutinį poveikį. Ir ar tikrai jų reikia.
daugiau
Veido mankšta geriau nei botulino toksinasRaukšles įmanoma palyginti, juo labiau neleisti joms atsirasti. Ir visa tai – be botulino toksino injekcijų, skalpelio ir kitų kosmetinių stebuklų. Atrodo, pakaks išmanyti, kur ir kaip paspausti. Veide, kitaip nei kitose kūno dalyse, raumenys labai smarkiai įtakoja odos būklę. Viskas, kas veikia raumenis, raukšlėja, tempia, vargina ir odą. Todėl tik pašalinus raumenų įtampą sušvelnėja veido bruožai, o raukšlelės pasidaro mažiau pastebimos. Tai puikiai matyti po gero veido masažo. Tik tokiu masažu lepinamės nedažnai ir apskritai apie veido raumenų mankštą nedaug tegalvojame. Treniruojame pilvo presą, sėdmenis, o veido raumenų ne. Anot specialistų, jeigu taip kaip veido raumenimis, rūpintumėmės kojų ir rankų raumenimis, nepajėgtume nė krustelėti.
daugiau
Netolimoje ateityje laukia grožio industrijos perversmas?Sunku tuo patikėti, bet atrodo, kad dabar mūsų naudojamos grožio puoselėjimo priemonės bėgant metams taps tikromis atgyvenomis... Naujos kartos grožio priemonių kūrėjai puoselėja viltis, kad netolimoje ateityje galėsime tapti švarūs be vandens, dantims valyti neprireiks pastos, o veidrodžiai mus informuos, kaip vertėtų pasirūpinti savo oda. Kosmetologijos ir grožio centruose, kirpyklose teikiamas procedūras galėsime visai lengvai atlikti patys, žinoma, jei turėsime pakankamai pinigų. Jūsų dėmesiui – žurnale „Allure“ paskelbtos aštuonios ateities grožio inovacijos. Ar jos yra tai, apie ką svajojame, jau kitas klausimas...
daugiau
Plaukai – sveikatos barometrasIlgi ir vešlūs plaukai – kiekvienos moters svajonė. Deja, ne visoms pavyksta tokius išsaugoti. Tai slenka, tai triušta… Ką praneša prastos būklės plaukai ir kaip pagerinti situaciją?

Keletas faktų

  • Mokslo nustatyta, jog plaukų savybes daugiausia lemia genai.
  • Šviesiaplaukiai turi vidutiniškai 150 000 plaukų, o tamsiaplaukiai - tik apie 90 000. Tačiau šviesūs plaukai dažnai būna labai ploni (kartais net dvigubai plonesni už tamsius).
daugiau
741 - 750 iš 790 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  71 72 73 74 75 76 77 78 79  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke