24x7.lt
5 ypatingos pasaulio gamtos grožio dovanosPasaulyje yra šalių, kurios turi unikalių grožio priemonių, sukurtų naudojant vietinius gamtos turtus. Rikiuojame pasaulinį pripažinimą pelniusios kosmetikos penketuką...

► Gasulo molis
Šiaurės vakarų Afrikoje stūksančių Atlaso kalnų požeminėse kasyklose iškastas, kruopščiai išvalytas ir saulėje išdžiovintas gasulo molis Maroke ir Tunise grožio procedūroms naudojamas kelis šimtus metų. Vietiniai grožio meistrai jį ruošia pagal iš kartos į kartą perduodamus receptus.

daugiau
3 gražios krūtinės priešaiKai esi dvidešimties, nesusimąstai, kad kažkada kūnas gali atrodyti kitaip. Deja, jis keičiasi – norime to ar ne. Laiko sustabdyti neįmanoma, bet galime šį tą padaryti, kad tie pokyčiai vyktų kuo lėčiau. Šįkart trumpai šnektelėkime apie tai, kas labiausiai kenkia krūtinės grožiui.
daugiau
Pasidarykime pačios: 4 kvapnūs lūpų šveitikliaiŠaltuoju metų sezonu lūpos ypač kenčia nuo atšiauraus šalčio ir sauso patalpų oro. Jos pradeda sausėti, šerpetoti, skilinėti. Pasitelkdamos kelis virtuvėje esančius ingredientus, galime greitai atgaivinti ir palepinti savo lūpas. Taigi kimbame į darbą!
daugiau
Grožio patarimai: kaip išsaugoti dailią krūtinęReta moteris nenorėtų dailesnės ir iškilesnės krūtinės. Kita vertus, norėdama sulaukti komplimentų dėl dailios krūtinės, turėtumėte jai skirti bent šiek tiek dėmesio. Yra įvairių priemonių, padedančių išlaikyti gražią krūtinę, ir tai įmanoma ne vien tik pasitelkus plastinę chirurgiją ar itin brangias krūtinės priežiūros priemones. Kodėl krūtinė ilgainiui praranda gražią formą? Ji gali deformuotis dėl įvairiausių priežasčių: per didelių riebalų sankaupų, suvytusios odos, nusilpusių raumenų, kurie neužtektinai tvirtai laiko krūtis.
daugiau
Pasigaminkime pačios: aksominio švelnumo kūno sviestasKad ir kaip smagu džiaugtis žiemos malonumais, reikia pripažinti, kad, besislėpdamos po sunkiais drabužiais, tikrai nepadedame savo odai. Patariame: išpuoselėta ir maloniai kvepiančia oda vėl galėsite mėgautis naudodamos kūno sviestą! Ir nebūtina skubėti į parduotuvę. Po ranka turėdamos vos kelis ingredientus, sukursite nuostabią, kūno odą puoselėjančią kosmetikos priemonę!
daugiau
10 klausimų apie dirbtinį įdegįTikriausiai teko girdėti, kad kai kurie vyrai pernelyg soliariumų nubronzintas merginas juokais vadina „vazonėlio spalvos panelėmis“. Ar dirbtinai ruda oda vidury baltos žiemos gražu? Tai jau skonio reikalas. Tačiau šiame straipsnyje šio klausimo negvildensime. Šįkart tiesiog drauge paieškokime atsakymų į aktualiausius klausimus, susijusius su dirbtiniu įdegiu.
daugiau
Naudinga žinoti: kaip išvengti strijųNet ir keletas nedidelių dryželių ant kūno gali priversti pasijusti nejaukiai. Ypač žinant, kad visiškai jų panaikinti natūraliais būdais neįmanoma. Tačiau jie gali būti beveik nematomi – tereikia šiek tiek pasistengti. Strijos – didelių kūno pokyčių randai. Šie balkšvi, rausvi ar violetinio atspalvio dryželiai atsiranda staiga priaugus arba netekus daug svorio. Gana dažnai – paauglystės periodu, per nėštumą ar maitinant krūtimi. Joms atsirasti įtakos turi daug dalykų: organizme vykstantys hormonų pokyčiai, paveldimumas, hipovitaminozė arba nepakankama odos mityba. Dažniausiai jie veikia visi drauge, tarsi sąmokslininkai, nukreipia savo galias prieš jūsų grožį.
daugiau
Kaip išgelbėti šerpetojančias lūpasVėjo nugairintos, išsausėjusios ir skaudančios lūpos žiemą tampa rimta problema, o jei dar įtrūksta jų kampučiai, pasidaro visai nesaldu.

Žiemą reikia ypatingos priežiūros
Dažniausiai lūpų problemos prasideda dėl to, kad žiemą orai būna itin permainingi, lūpas gairina stiprus vėjas, sniegas ir pan. Taip pat jos gali perštėti  ir dėl alerginės reakcijos į naudojamą kosmetiką (lūpų dažus, blizgį, lūpų pieštuką ir t. t.),  dėl rūkymo ar įpročio nuolat jas aplaižyti, kramsnoti, B grupės vitaminų trūkumo ar A grupės vitaminų pertekliaus.

daugiau
Maišeliai po akimis. Kaip jų atsikratyti?Pošventinis periodas ne vienai tikriausiai prasideda ne tik būtinybe koreguoti valgiaraštį, bet ir noru gerai atrodyti. O juk po įvairiausių sūrių, saldžių ir rūgščių patiekalų, gėrimų išvaizda, švelniai tariant, dažniausiai nedžiugina. Viena opiausių grožio bėdų – maišeliai po akimis. Kaip jų išvengti? Išbandykite kelias liaudies priemones.

Venkite druskos
Vienas paprasčiausių būdų išvengti patinusių paakių – vartoti kuo mažiau druskos ir sūrių patiekalų. Greitasis maistas, sušiai su sojų padažu vakarienei – tikrai ne pats geriausias pasirinkimas. O jei dar persivalgote – iš viso prastai. Todėl, gamindamos vakarienę, naudokite kuo mažiau druskos arba visai atsisakykite jos.

daugiau
Kaip saugoti odą nuo šalčioŠalti, permainingi orai – nemenkas išbandymas odai. Taigi tikriausiai pats metas pasitarti, kaip tvarkytis su šia problema.

Kodėl šaltasis metų laikas neigiamai veikia odą?
Pirmiausia todėl, kad temperatūros skirtumas lauke ir patalpose (ypač spaudžiant didesniam šaltukui) milžiniškas. Temperatūros kontrastai ir permainingi orai odai ne į naudą: iš epidermio išgaruoja daugiau drėgmės, todėl oda tampa jautresnė, pradeda šerpetoti, rausti, sausėti, kartais net perštėti. Nepamirškite, kad kenčia ne tik atvirų kūno vietų (veido, rankų, lūpų), bet ir viso kūno oda. Užvis skaudžiausiai temperatūros pokyčiai kerta sausai odai.

daugiau
711 - 720 iš 789 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  71 72 73 74 75 76 77 78 79  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke