24x7.lt

Veiksmingiausia priemonė kovoje su akne namų sąlygomis – salicilo rūgštisSalicilo rūgštis yra ne tik viena populiariausių antiseptinių priemonių žaizdoms dezinfekuoti. Odos tirpalas ypač vertinamas ir grožio specialistų. Pasak kosmetologės Editos Debesienės, ši rūgštis padeda kovoti su spuogais, jų paliktais randais, išsiplėtusiomis užsikimšusiomis poromis, todėl labai plačiai naudojama ne tik specialistų, bet ir rekomenduojama veido priežiūrai namuose.

daugiau

Kosmetologė pataria, kokia turėtų būti veido odos priežiūros rutina šaltuoju sezonu„Šaltojo sezono metu daugelis skundžiasi veido odos išsausėjimu – dehidratacija, sudirgimu, paraudimu, dilgčiojimu, pleiskanojimu ir pan. Todėl pagrindinė užduotis žiemą – apsaugoti odą nuo šių nemalonių problemų ir kitų neigiamų išorės faktorių“, - teigia kosmetologė ir Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centro profesijos mokytoja Urtė Šveiterienė.


daugiau

Šaltojo sezono palydovas – įsielektrinę plaukai: kokios priemonės efektyviausios?Šaltojo sezono metu nuolat susiduriame su kontrastais – minusine lauko temperatūra ir sausu bei šiltu patalpų oru. Mūsų oda ir plaukai patiria stresą dėl tokių temperatūros svyravimų. Sulėtėja galvos odos kraujotaka, plaukams pradeda trūkti maistinių medžiagų ir vandens. Oda ir ypač plaukai išsausėja – susidaro palankios sąlygos kauptis statiniam krūviui, plaukai elektrinasi.

daugiau

Odos būklė gali perspėti apie nusilpusią imuninę sistemąŠaltasis metų laikas – viso organizmo išbandymas, kurio metu išryškėja imuniteto gebėjimas kovoti su skirtingais alergenais bei bakterijomis. Gydytoja alergologė-klinikinė imunologė įspėja, jog nusilpusią imuninę sistemą gali išduoti daugybė ženklų. Vienas jų – pakitusi odos būklė. tad Norint išvengti rimtų sveikatos sutrikimų, dėmesį patariama atkreipia į tinkamą organizmo priežiūrą ir pilnavertę mitybą.

daugiau

SPA namuose: specialistė dalinasi grožio ritualais, kuriuos atliksite namuoseŽodis SPA mums neatsiejamas nuo kurortų, grožio paslaugų centrų ir profesionalių kosmetologų, masažistų. Nepaisant to, kad dėl karantino SPA centrai uždaryti, SPA procedūrų atsisakyti nebūtina – jas galite perkelti į savo namus. Šiuo įtampos ir nerimo kupinu metu kaip niekada rekomenduojama atrasti laiko sau, atsipalaiduoti ir save palepinti.

daugiau

Celiulitas – kas tai ir kaip su juo kovoti?Didžioji dalis moterų yra susidūrusios su šia problema: nelygia, duobėta, guzais ir gumbeliais nusėta oda. Teigiama, jog celiulitas anksčiau ar vėliau ima varginti per 98 % moterų. Ši problema ne tik nedžiugina, bet ir mažina pasitikėjimą savimi bei savo kūnu.


daugiau

Odai reikia ir deguonies, ir drėgmėsJeigu vaizdas ryte veidrodyje nedžiugina, oda atrodo pavargusi, papilkėjusi ir praradusi jaunatvišką spindesį, greičiausiai jai skiriate per mažai dėmesio ir... gryno oro. Daugiau laiko leisdami namuose galime dažniau palepinti savo odą, kita vertus, nesuteikiame jai labai svarbių elementų – gryno oro, saulės šviesos ir drėgmės.

daugiau

Kaip šiuo metu prižiūrėti veido odą: svarbios kosmetikos sudedamosios dalysAtšiaurus vėjas, temperatūrų pokyčiai, sausas oras patalpose – visa tai gali padaryti nemažai žalos mūsų veido odai, todėl šaltuoju metų laiku reikia nepamiršti tinkamai ja pasirūpinti. Su tuo kasdien susiduriančios specialistės pataria, į ką reikėtų atkreipti dėmesį odos priežiūros rutinoje ir kokias priemones pasirinkti.

 

daugiau

Specialistė pristatė kūno odos žemėlapį – kaip rūpintis skirtingomis zonomis?Skirtingos veido odos zonos – ne naujiena: daugelis moterų žino, kad T-zona linkusi į riebumą, skruostų zoną reikia drėkinti, o kaklą, dekoltė – stangrinti. Tačiau kaip su kūno oda? Anot grožio terapeutės Jorės Rukšėnaitės, kūno odos mes taip gerai nepažįstame ir skiriame jai mažiau dėmesio.


daugiau

Botulinas – geriausias draugas kovojant su raukšlėmis?Veido raukšlės ne tik išduoda mūsų amžių, bet ir gali „paversti” mus žymiai vyresniais, nei iš tiesų esame. Gera žinia ta, jog jau beveik dvidešimt metų estetinė medicina turi paprastą ir saugų sprendimą – botulino injekcijas, leidžiančias pastebimai atjaunėti vos po vienos procedūros.


daugiau
61 - 70 iš 790 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke