24x7.lt

Kaip rūpintis savo nagais, kad jie augtų sveiki, stiprūs ir gražūs?Jokių skilinėjimų, mikroįtrūkimų, pažeistų ir kraujuojančių odelių, sluoksniavimosi. Šviesiai rožinės spalvos, baltais galiukais, tvirti ir lygiu paviršiumi – taip atrodo sveiki nagai. Deja, bet jais džiaugtis gali ne kiekvienas dėl dažnai daromų priežiūros klaidų. „Ir vyrų, ir moterų nagų priežiūros rutinoje – nemažai klaidų. Dažnai naudojamos nepakankamai aštrios manikiūrinės žirklutės ir per trumpai kerpami nagai, taip pažeidžiant aplink nagą esančią odą.

daugiau

Pleiskanos – ne tik estetikos problemaPleiskanos daugeliui pirmiausiai atrodo estetinė problema, kuri trukdo net ir socialiniams santykiams – jų turintys žmonės ima jausti nepasitikėjimą, jaudinasi, kad aplinkiniams atrodo netvarkingi. Taip tikrai neturėtų būti, ši problema išsprendžiama, tačiau nereikėtų laukti, kol tai įvyks savaime.

daugiau

4 veido priežiūros klaidos, dėl kurių nesulaukiate norimų rezultatųDaug pinigų ir laiko investuojate į grožio salonus arba procedūras namuose, tačiau efekto nesulaukiate? Gali būti, kad gaištate ir rezultatų tikitės visai veltui, nes darote kelias esmines klaidas. Norint gražios veido odos nebūtina pakloti daug pinigų, tačiau reikėtų suprasti, kurios procedūros atsiperka iškart, o kurios – daro daugiau žalos nei naudos.

daugiau

Akių zonos procedūra, kuri padės Jums atjaunėtiAkių obuolius apsaugo akių vokų pusmėnulio formos lanksti oda ir gleivinės. Kiekviena akis turi po du vokus: viršuje ir apačioje. Viršutinis vokas prasideda nuo antakių, o apatinis vokas neturi akivaizdžios ribos ir patenka į skruosto odą. Akių vokai sujungiami kampuose, o jų išoriniai kampai yra aštrūs, o vidiniai - išlenkti, rodantys pasagos formą.

daugiau

Veido drėkinimas – būdas atsispirti senėjimo procesamsVeido odos priežiūra priklauso ir nuo metų laiko, ir nuo odos tipo, ir nuo jos būklės. Tačiau visais atvejais būtina ją drėkinti. Kodėl? Mat odos būklė ir išvaizda priklauso nuo drėgmės kiekio joje: dehidratacija ir išsausėjimas spartina senėjimo procesus, gilina raukšles, mažina odos elastingumą, atsparumą neigiamiems aplinkos veiksniams. Vyresniame amžiuje oda greičiau praranda drėgmę, tačiau odos išsausėjimo problemos ir to pasekmės gali kamuoti ir nepriklausomai nuo amžiaus: kai odai trūksta drėgmės, ji pradeda pleiskanoti, papilkėja, suglemba, atrodo pavargusi.

daugiau

Efektyviausi lūpų putlinimo būdaiApie gražias ir saldžiai putlias lūpas svajoja daugelis moterų ir vyrų. Visgi putliomis lūpomis apdovanoti tik labai maža dalis žmonių. Na, bet likusiems nereikia nusiminti. Šiuolaikinė medicina siūlo saugius ir efektyvius būdus, kaip padidinti lūpas.

 

daugiau

Aktyvūs ingredientai kosmetikoje – kaip jie veikia?Renkantis kosmetiką, verta ne tik paskaityti produkto aprašymą ant pakuotės, bet ir atidžiau panagrinėti sudėtį. Nereikia išmanyti visų kosmetikoje naudojamų medžiagų, bet aktyviuosius ingredientus žinoti verta. Jokia kosmetika negali padaryti stebuklo ir pakeisti odos struktūros ar funkcijų. Kosmetikos priemonių paskirtis – palaikyti natūralias odos funkcijas, gerinti ir skatinti joje vykstančius procesus.


daugiau

Kamparo aliejus – grožio eliksyras, kuris turėtų būti kiekvienos moters kosmetinėjeKamparo aliejus žinomas kaip veiksminga skausmą malšinanti priemonė, kurią visada galima rasti močiutės vaistinėlėje. Tačiau šis natūralus augalinis preparatas nuo neatmenamų laikų buvo naudojamas kaip stebuklus darantis grožio eliksyras. Savo odą ir plaukus moterys dar senovės Egipte puoselėdavo su neįtikėtinai galingu gamtos produktu – kamparu. Šis augalinis tirpalas dėl unikalių savo savybių naikina aknę, spuogų paliktus randus, padeda kovoti su odos senėjimu, plaukų slinkimu, – teigiama pranešime žiniasklaidai.


daugiau

Celiulito gydymas su VelaShapeVeikiausiai daugelis sutiks, jog artėjančios vasaros džiaugsmus neretai temdo susirūpinimas savo kūno formomis, o dar dažniau – celiulitu. Nelygi, gumbuota apelsino žievelės oda sėdmenų, šlaunų ar pilvo srityje tikrai nepakelia nuotaikos, o ypač – artėjant bikinių sezonui.

daugiau

Prancūzių grožio paslaptys: ar tobulą odą gali turėti kiekviena?Apie prancūzių grožį ir eleganciją legendos sklando po visą pasaulį. Ir nors iš pirmo žvilgsnio jos atrodo itin paprastai: gaivi ir sveika oda, natūralūs, vėjo suvelti plaukai ir daug pastangų nereikalaujantis kasdienis įvaizdis, o kosmetinėje rastumėte vos kelias esmines makiažo priemones, tačiau jų odos priežiūros rutina – visai kas kita. Prancūzės renkasi tik itin kokybiškas kosmetikos priemones ir atsakingai žiūri į kiekvieną žingsnį, kad oda atrodytų nepriekaištingai.

daugiau
51 - 60 iš 790 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke