24x7.lt
Ko nepamiršti keliaujant: grožio procedūras sau galima atlikti ir lėktuveKiekviena moteris ir keliaudama rūpinasi savo asmenine higiena, grožiu ir išpuoselėta oda. Tačiau į kelionę vykstant su nedideliu lagaminu ar kuprine neretai tenka sukti galvą, kurias priemones su savimi pasiimti būtina, o be kurių galima ir apsieiti.
daugiau
Kaip kvepalai veikia mūsų uoslę ir psichiką?Kiekvieną dieną nepajusdami ir apie tai nepagalvodami mes naudojame uoslę pasauliui pažinti, maistui įvertinti, pasimėgauti gėlių aromatu, galiausiai, renkantis tobulus kvepalus. Nors daugelis uoslės, kaip pojūčio, labai nesureikšmina, tačiau kiekvieną dieną ji mums padeda kur kas daugiau nei galime pagalvoti.
daugiau
Kaip nesuklysti pasirenkant veido kremą?Prieš renkantis veido kremą būtina atkreipti dėmesį į du dalykus. Aiškiai įvertinti, koks yra jūsų odos tipas, bei kokio efekto tikitės iš kremo. Juk net pats geriausias kremas neduos norimo rezultato, jei jis netiks jūsų odai. Tad kaip nepadaryti klaidos ir pasirinkti kremą tinkamai bei gauti maksimalią naudą savo odai?
daugiau
Geros kosmetikos paieškos: ar brangiau tikrai yra geriau?Kai parduotuvių lentynos lūžta nuo prekių gausos, išsirinkti sau tinkančią kosmetiką tampa tikru iššūkiu. Pirkti lietuvišką, užsienietišką, o gal šiandien reklamuotą socialiniuose tinkluose? O kur dar kainos skirtumai, kurie verčia susimąstyti, ar tikrai verta išleisti pusę savo atlyginimo už drėkinantį veido kremą.
daugiau
Kosmetologai sunerimę: jaunos mergaitės odą prižiūri lyg 50-metėsKosmetologai pastebi, kad į specialistų kabinetus ateina vis jaunesnės mergaitės, savo odai problemų sukėlusios pačios. Per gausus, nekritiškas, nei amžiui, nei odos tipui netinkamos kosmetikos, lengvai prieinamos internetu, naudojimas, jų teigimu, turi skaudžių pasekmių.
daugiau
Po Naujųjų sutikimo: kaip greitai panaikinti bemiegės nakties pėdsakus veideArtėjanti Naujųjų metų naktis daugeliui baigsis poilsio ir miego trūkumu. Bemiegės nakties pėdsakai neišvengiamai pirmąją naujų metų dieną atsispindės ir veide. Patamsėję ir paburkę paakiai bei nuo ryškaus naujametinio makiažo pavargusi oda – tai per naktį užsitęsusios šventės ženklai. O juk taip norėtųsi naujus metus pradėti atrodant gaiviai ir žvaliai. Kaip greitai panaikinti bemiegės nakties žymes ir sugrąžinti odai skaistumą?
daugiau
Kaip žiemos iššūkiams paruošti odąŽiemą mūsų odai tenka daug išbandymų – žvarbus vėjas, temperatūrų kaita, šildymo išsausintų patalpų oras, drėgmės stygius. Amžinas klausimas – odą šaltuoju metų laiku reikia maitinti ar drėkinti? Temperatūrai žemėjant, nebetinka ir ta pati kosmetika, naudota šiltuoju metų laiku. Tiesa, specialistų patarimu, kai kurių priemonių derėtų neatsisakyti – drėkinamasis kremas būtinas ir vasarą, žiemą, tačiau kosmetinę derėtų papildyti ir maitinamuoju kremu, turinčiu lipidinių medžiagų, bei kremu-kauke.
daugiau
Dermatologė: aknės neišgydys nei dantų pasta, nei kosmetologaiAknė vargina daugybę žmonių ir tai nėra vien tik paauglių problema – nuo spuogelių kenčia ir nemažai suaugusių žmonių. Dažnas nežino, kas aknę sukelia ir kaip ją gydyti, todėl negydydami ar gydydami neteisingai sukelia dar daugiau problemų. Kodėl aknės neišgydysite česnaku ar dantų pasta? Ar kosmetika bei cukrus gali sukelti šią ligą? Kodėl spuogelių negalima spaudyti? Kokia yra efektyviausia priemonė aknės paliktiems randeliams naikinti?
daugiau
Pėdų priežiūra žiemą – ką būtina žinoti atėjus šaltymečiui?Prasidėjus šaltajam sezonui dažnas pėdų priežiūrai ima skirti mažiau dėmesio. Juk slepiame pėdas kojinėse ir uždaruose batuose, tad estetinis vaizdas tampa nebe toks svarbus. O čia ir pasipila bėdos, susirgimai bei skausmingi negalavimai.
daugiau
Kosmetologė: veido savimasažas – žingsnis atgal į jaunystę„Negaliu į save pažiūrėti veidrodyje – susigadinu nuotaiką“, - skundžiasi ne viena moteris, pastebėjusi veide ryškėjant raukšleles. Ne visoms priimtini raukšlių tiesinimo būdai – botulino toksino ar hialurono injekcijos - verčia jas domėtis natūraliais atjaunėjimo būdais. Klaipėdoje kosmetologijos technologe dirbanti Gema Bitinienė teigia, jog atrodyti jauniau padės nesudėtingas veido savimasažas ir... keletas kitų paslapčių.
daugiau
101 - 110 iš 790 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke