24x7.lt

Vasarą padažnėja aknė – kaip jos išvengti? Specialistė atsakė į 5 dažniausius klausimusVasaros auksinis įdegis ir saulėje nuraudę skruostai džiugina ne kiekvieną – ką daryti, kai odos spindesį užgožia aknė? Gausus prakaitavimas, užsikimšusios poros ir nešvarumai „papuošia“ odą spuogais, kuriuos panaikinti tampa tikru iššūkiu. Tačiau gera žinia, kad imantis būtiniausių priemonių – nemalonios aknės įmanoma išvengti. „Eurovaistinė internete" odos priežiūros specialistė Orinta Ramanauskaitė atsako į dažniausius klausimus apie aknę, ir pataria, kaip sugrąžinti vasarišką odos žvilgesį. 

daugiau

Kosmetinės revizija – specialistė patarė, kokias 5 priemones svarbu turėti šią vasarąAr žinojote, kad vasara – tai metas, kai būtina peržiūrėti jūsų kosmetinės turinį? Didelis karštis ir intensyvi spinduliuotė gali dovanoti ne tik gražų įdegį, bet ir krūvą odos problemų – pigmentaciją, užsikimšusias poras ar dehidrataciją. Pakitusi oro temperatūra ir drėgmė reikalauja naujų įpročių, kurie gali padėti išvengti šių nemalonumų. „Eurovaistinė internete“ odos priežiūros specialistė Orinta Ramanauskaitė pataria – kokios 5 priemonės turėtų atsidurti jūsų vasaros kosmetinėje, o ką reikėtų palikti stalčiuje žiemos sezonui.

daugiau

Grožio injekcijos: svarbus ne tik saikas, bet ir tinkamai parinkta atlikimo technikaBesidžiaugiantys jaunatviška ir spindinčia oda greičiausiai dėkoja arba genetikai, arba gydytojui. Hialurono rūgšties užpildų injekcijos – efektyvus, greitas ir ilgalaikis būdas lyginti raukšles, atkurti įdubusius paakius ir dėl amžiaus ar kitų aplinkybių prarastas veido formas.

daugiau

Mitas ar tiesa – odos priežiūros specialistė atsakė į 6 dažniausius klausimus apie celiulitąSkaičiuojama, kad celiulitas kamuoja net apie 80-90 proc. pasaulio moterų. Nors specialistai vieningai sutaria, kad šis reiškinys – įprastas ir normalus, dažnai moteriai jis sukelia diskomfortą ir kviečia stoti į kovą su „apelsino žievele“. Šie bandymai neretai apipinti mitais – kokios priemonės „išgydo“ celiulitą, o kokios – jokios reikšmės neturi. „Eurovaistinė internete“ odos priežiūros specialistė Orinta Ramanauskaitė paneigia dažniausius mitus apie celiulitą ir pataria, kaip sumažinti jo matomumą. 

daugiau

Nuo saulės reikia saugoti ne tik odą, bet ir plaukus – 3 žingsniai, kaip tai padarytiSakoma, kad viena svarbiausių priemonių moters kosmetinėje – tai kremas nuo saulės. Tačiau ar žinojote, kad kelias į sveikų ir stiprių plaukų būklę taip pat prasideda nuo apsaugos UV spinduliuotei? Intensyvūs saulės spinduliai gali suardyti plauko struktūrą, todėl plaukai gali prarasti žvilgesį, tapti sausi, trapūs, linkę lūžinėti ar dar blogiau – pradėti slinkti. „Eurovaistinė internete“ grožio specialistė Orinta Ramanauskaitė pataria, kaip šiltuoju sezonu apsaugoti plaukus ir grąžinti jiems natūralų žvilgesį. 

daugiau

Pavasario iššūkiai odai – kokių 7 būtinų medžiagų jums gali pritrūkti? Kamuoja sausėjanti, pleiskanojanti ar išblyškusi oda? Nenumokite į tai ranka – suprastėjusią odos būklę gali lemti ir pavasario pradžioje dažnam būdingas vitaminų ir mineralų trūkumas. „Eurovaistinė internete“ farmacininkė Vilija Navikienė dalijasi sąrašu mikroelementų, kurių stoka gali lemti odos problemas, ir pataria, kaip papildyti jų atsargas. 

daugiau

Mimikos raukšlės – ką reikia apie jas žinoti ir ar įmanoma panaikinti?Raukšlės – tai vieni pirmųjų mūsų odos senėjimo požymių ir mūsų emocijų, mimikų, nuotaikų bei įvairių vidinių būsenų pėdsakai veide. „Žąsų kojelės“, „pykčio“ ar ,,nuostabos“ raukšlės gali atsirasti jau nuo 25-erių metų ir vis labiau ryškėti laikui bėgant. Nuo kokių veiksnių priklauso, ar mimikos raukšlės išryškės mūsų veide ir ar įmanoma tai sukontroliuoti?

daugiau

Riebaluojasi plaukai? Galvą plaukime kartą per savaitęVis dar stipriai vyrauja mitas, kad norint rečiau besiriebaluojančių plaukų, reikia dažniau keisti plaukų priežiūros priemones. Tačiau tai neturi įtakos plaukų odai. „Jeigu atradote priemones, kurios puikiai tinka jūsų galvos odai ir plaukams, pasidžiaukite ir neskubėkite ieškoti alternatyvų joms pasibaigus. Iki šiol nėra įrodymų, kad plaukai taptų atsparūs priemonių poveikiams. 

daugiau

Išsiplėtę kapiliarai ir jų šalinimas lazeriuIšsiplėtę kapiliarai – gana dažno žmogaus problema. Šios smulkios išsiplėtusios kraujagyslės, esančios arti odos ar gleivinės paviršiaus gali būti visai nepastebimos arba versti žmogų kompleksuoti dėl savo išvaizdos. Tik jei vienam ramybės neduoda vienas kitas išsiplėtęs kapiliaras, kito veido ar kūno oda gali būti išmarginta visu kapiliarų tinklu. Dažniausiai ši problema kankina, kai kapiliarai pasirodo veido zonoje, o ypač dažnai jie išryškėja nosies, smakro ir skruostų zonose.

daugiau

Norite atnaujinti ar pakelti veido odą - ką rinktis?Oda atspindi mūsų gyvenimo būdą ir tai kiek rūpesčio bei dėmesio jai skiriame. Natūralu, jog odos priežiūros pagrindas yra kasdienių sveikų įpročių (subalansuotos mitybos, pakankamo fizinio aktyvumo ir poilsio) bei rutinos, apimančios odai pritaikytas priemones, derinys. Visgi, tam tikrais atvejais to nepakanka ir šį derinį reikia papildyti dar vienu komponentu – pažangiomis procedūromis, padedančiomis pagerinti odos būklę, išvaizdą ir išlaikyti odos jaunystę.

daugiau
11 - 20 iš 790 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke