24x7.lt
Ar tavo gyvenimo būdas gali sukelti vėžį?Miegate mažiau nei 6 valandas per parą? Ar žinote, kad rizikuojate susirgti vėžiu? Ši liga – XXI amžiaus baubas. Nors vėžys neduoda žmonijai ramybės jau nuo seniausių laikų, pastaraisiais šimtmečiais sergamumas juo ypač padidėjo. Nejučia ateinanti ši klastinga liga pakerta žmogų akimirksniu. Taigi pažeriame šiek tiek faktų apie baisųjį vėžį, juk retkarčiais gyvenime tokia informacija tikrai gali praversti...
daugiau
Nerimą keliantys kūno signalaiNuovargis, pakitęs pulsas, sausėjanti oda yra tarsi organizmo pagalbos šauksmas – jam negerai. Nebūtina kiekvienąkart bėgti pas gydytoją: galite netgi likti nesuprasta, jei į klausimą: „Kuo skundžiatės?“ – atsakysite, kad vizito priežastis – įtrūkę lūpų kampučiai… Verčiau išmokite atskirti, kada kūnui reikia rūpestingesnės jūsų priežiūros, o kada – specialisto pagalbos.
daugiau
5 patarimai, kurie sugrąžins gyvenimo džiaugsmąTikriausiai ne vienas iš jūsų gyvenime esate susimąstę, kad atsidūrėte kažkokiame užburtame rate, tarsi būtumėte žiurkėnas, besisukantis ratelyje. Kiekviena diena vis tokia pati: ryte atsikeliate, nusiprausiate, suruošiate vaikus į darželį ar mokyklą, einate į darbą, grįžtate, ruošiate vakarienę ir einate miegoti... O kas laukia rytoj? Tokia pati diena. Daugelis žmonių tikisi, kad iš rutinos ištrūks prisigalvoję naujos veiklos, tačiau jei ji kartosis, juk taip pat virs nesibaigiančia rutina, tiesa? Tad ką daryti?
daugiau
Nepavyksta atsikratyti slogos? Sužinok, kodėlBėganti nosis yra pakankamai įprasta, tačiau nė kiek ne mažiau nervinanti mūsų organizmo ypatybė. Sloga prasideda tuomet, kai nosies audiniai pradeda gaminti per daug skysčio arba gleivių ir tai, pasirodo, nutinka ne tik tuomet, kai peršalate. Slogos priežasčių rasti galima daug – pradedant įvairiomis alergijomis ir baigiant problemomis dėl nosies pertvaros. Bėgti nosis gali net ir dėl streso ar nėštumo. Neretai ši būklė gali signalizuoti ir rimtus sveikatos sutrikimus, ypač jei neseniai patyrėte smegenų traumą ar susižeidėte galvą.
daugiau
Kada kepenims reikia pagalbos: kaip jas detoksikuotiKepenys – itin svarbus žmogaus organizmo organas, kuriam reikėtų skirti ypatingą dėmesį. Ženklai, išduodantys, kad joms reikia pagalbos, dažniausiai būna labai akivaizdūs. Kepenys daro įtaką kraujotakos, virškinimo ir medžiagų apykaitos procesams, tad rūpinkitės jomis iš visos širdies.
daugiau
Natūralūs būdai atsikratyti erzinančio kosulioPeršalote ir nuolatinis kosulys ne tik kad erzina ir jus, ir aplinkinius, bet dar negana to ir neleidžia išsimiegoti? Siūlome išbandyti natūralius gydymosi būdus, kurie ne tik sugrąžins jums jėgas, bet ir sustiprins jūsų imunitetą. Žmonės kosėti pradeda tuomet, kai virusai, bakterijos, dulkės ar kokios kitos dalelės pradeda erzinti mūsų kvėpavimo takus, taigi kosulys yra tiesiog tam tikras organizmo būdas išsivalyti. Nors ilgai užsitęsęs kosulys gali signalizuoti rimtą ligą, daugelis žmonių jį laiko veikiau erzinančiu dalyku nei rimta sveikatos problema.
daugiau
Iš sporto rutinos išpešk daugiau malonumo!Sportas... Asociacijos su šiuo žodžiu – pačios įvairiausios. Vienoms jis susijęs su puikia nuotaika, per kraštus trykštančia energija, sveikata, judrumu, kitoms šis garsų ar raidžių derinys kelia nemenką siaubą, didį nenorą pajudinti kūną. Kaip ištrūkti iš pastarųjų būrio? Ogi pasipriešinkite daugelį mūsų užvaldžiusiam tinguliui! Šį baubą savyje įveiksite lengvai, jeigu vadovausitės paprastais, bet išties efektyviais mūsų patarimais. Tereikia truputį jūsų pastangų, lašelio nuoširdaus noro ir pamatysite, kaip sporto treniruotės pamažu jums taps vienu maloniausių dienos veiksmų.
daugiau
Dieta pagal temperamentąKiekvienas mūsų išsiskiriame savo temperamentu. Akivaizdu, kad tai turi įtakos visiems mūsų gyvenimo sprendimams, bendravimui su aplinkiniais ir... figūrai. Štai tyrimai atskleidžia, kad laikytis tam tikro mitybos režimo gali būti kur kas lengviau, jeigu atsižvelgsime į savo temperamento ypatybes. Taigi, kuriam tipui priskirtumėte save?
daugiau
Įpročiai, padėsiantys sustiprinti imunitetąKasdien plaunatės rankas, vengiate kontakto su peršalusiais žmonėmis, tačiau vis tiek neišvengiate to bjauraus peršalimo? Laikas stiprinti sveikatą ir atsisakyti galbūt kiek netikėtų, tačiau itin imunitetą silpninančių įpročių.

Kvėpuokite sveikai
Kaip rašo womenshealthmag.com, didžiausia šio amžiaus bėda, žinoma, yra užterštumas. Gatvėse tvyrantis smogas jūsų plaučiams ar imunitetui naudos tikrai neduoda, mokslininkų atlikti tyrimai atskleidė, kad užterštas oras itin kenkia už sveiką imunitetą atsakingoms ląstelėms ir sukelia uždegimines reakcijas mūsų organizme. Žinoma, oro lauke pernelyg nepakeisite, tačiau tikrai galite pasirūpinti geresne aplinka namuose – įsigykite oro drėkintuvą ir kvėpuosite kur kas sveikiau.

daugiau
Saldūs gydymo ypatumai: testuojame medų!Sakoma, kad medus – ir maistas, ir vaistas. Tačiau specialistai labiau jį laiko gydomąja priemone, o ne kasdieniu valgiu, tad skanaudami nepersistenkite. Visgi pasidomėkime, kur galime jį panaudoti. Saldus medutis dovanos ne tik puikią savijautą, bet ir padės išgydyti peršalimą, kosulį, pašalinti nuovargį, sušvelninti odą…
daugiau
2581 - 2590 iš 2787 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  251 252 253 254 255 256 257 258 259 260  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke