24x7.lt
Požymiai, kad jums trūksta vitamino DNaujausi tyrimai rodo, kad vitamino D trūkumas gali sukelti neigiamų pokyčių organizme. Pastaruoju metu tai ypač veikia suaugusių žmonių sveikatą, nes jie valgo nevisavertį maistą ir būna per mažai saulėje, kad su ultravioletiniais spinduliais galėtų pasigaminti reikiamas vitamino D kiekis. Norint pasitikrinti vitamino D kiekį, paprasčiau būtų atlikti kraujo tyrimą. Tačiau išvardysime ir kitus simptomus, kurie rodo vitamino D trūkumą.
daugiau
Kaip išvengti sunkių ir varginančių pagirių?Linksmintis mėgsta visi ir nesvarbu, ar tai tik trumpas pasisėdėjimas su draugais bare, ar didžiulė šventė, kurioje alkoholis liejasi ganėtinai laisvai. Į rankas imdami skanų kokteilį ar keldami taurelę kiek stipresnio gėrimo retai kada susimąstome, kokia savijauta mūsų laukia kitą rytą. Plyštanti galva, pykinimas ar tiesiog visiškas jėgų nebuvimas – tai tik mažoji sunkių pagirių dalis. Varginančios pagirios išties yra bjaurus dalykas, tačiau jos yra kaina, kurią mokame už tai, kad vieną vakarą gerokai pervertinome savo galimybes. Vis dėlto yra būdų, padedančių bent šiek tiek sumažinti arba išvis išvengti pagirių, apie jas tinklalapiui wewoman.com pasakoja gydytojas Sebastianas Winckleris. Pateikiame gydytojo patarimus, kuriais vadovaudamiesi po išgertuvių nakties atsibusite kiek geresnės savijautos.
daugiau
4 produktai, kurie itin naudingi širdžiaiIr, beje, turi daugiau kalio nei bananai! O juk žinote, kad bananams būtent dėl kalio tenka nemažai laurų. Juk šis mikroelementas spartina medžiagų apykaitą ir užtikrina sklandžią širdies veiklą, saugo mus nuo streso, stiprina nervinę sistemą. Jeigu kalio trūksta, tuomet galite jausti nuovargį, raumenų skausmus, mėšlungį, vidurių užkietėjimą, ir, žinoma, širdies ir kraujagyslių  sistemos sutrikimus. Todėl verta žinoti, kad kalio mes daugiausia netenkame su prakaitu, ir jeigu gyvename itin aktyviai, turėtume nepamiršti į racioną įtraukti tų produktų, kuriuose šio mikroelemento su kaupu.
daugiau
6 efektyvūs pratimai, kuriems neprireiks sporto salėsJei ieškote efektyvių ir nesudėtingų pratimų, pateikiame jums būtent tokius, kurie dovanos jums norimą rezultatą ir puikią nuotaiką, be to, sudegins nereikalingas kalorijas. Tad nešvaistome laiko ir skubame judėti!

Šuoliukai su šokdyne
Dauguma mūsų šį smagų užsiėmimą prisimena iš vaikystės. Pasirodo, tai puikus būdas savo fizinei gerovei palaikyti. Per minutę sudeginama  daugiau kalorijų nei kurio nors kito pratimo metu, taip pat šokinėjant dirba ne vienas mūsų kūno raumuo.

daugiau
8 klaidos, kurias darote valydamiesi dantisAtrodo, kad dantų valymas labai elementarus procesas. Tačiau odontologai pastebi, kad suaugę žmonės netgi tokiame paprastame veiksme geba pridaryti klaidų. Kokios jos? Odontologas iš Niujorko Timothy Chase‘as jų pastebi bent aštuonias.

Pasirenkate netinkamą dantų šepetėlį
Visi dantų šepetukai skirstomi į tam tikras grupes. Tarkime, yra kieti, vidutinio kietumo, minkšti, labai minkšti. Timothy Chase‘as tikina, kad verčiau į kietus ir vidutinio kietumo šepetėlius numotume ranka, esą dantys ir dantenos tokiais gali būti pažeistos labai greitai. Jis pataria atsižvelgti į savo dantų ir dantenų būklę tam, kad išsirinktumėte patį geriausią variantą. Minkšti ir švelnūs – vienas geriausių pasirinkimų.

daugiau
Amerikiečių dietologų išrinktos 5 efektyviausios ir sveikiausios dietosPopuliariame amerikiečių žurnale „U. S. News&World Report“ išspausdintos pačios geriausios lieknėjimo programos. Žymūs dietologai nuodugniai vertino dešimtis naujų efektyvių metodų svoriui mesti. Į geriausiųjų dietų sąrašą buvo atrinktos tik tos, kurios iš tiesų įrodė, kad yra labai veiksmingos ir, svarbiausia, nekenkia sveikatai. Taigi skelbiame laimėtojų – lieknėjimo programų – penketuką.
daugiau
Prastai miegate? Išbandykite 3 gudrybesNaktimis ilgai vartotės lovoje, negalėdami užmigti? Išbandykite šias tinklalapyje care2.com pateiktas gudrybes.

Dirbkite šalia lango
Jei dirbate biure ir nuolat būnate uždaroje patalpoje, įtikinkite darbdavį, kad perkeltų jūsų darbo vietą prie lango. Galite parodyti jam atlikto tyrimo rezultatus. Ekspertai išsiaiškino, kad tie žmonės, kurie dirbo prie lango, miegojo 46 minutes ilgiau ir geriau nei tie, kurie dirbo visiškai uždarose patalpose. Kodėl jūsų viršininkui turėtų rūpėti? Prastas miegas turi įtakos atminčiai, koncentracijai ir susilpnina reakciją, o tai gerokai nulems ir jūsų darbo kokybę. Pakankamai saulės šviesos darbo metu gavę tyrimo dalyviai dirbo net keturis kartus efektyviau!

daugiau
Šalto dušo nauda jūsų sveikataiJei niekada nesiprausiate po lediniu vandeniu, šaltas dušas skamba tikrai ne itin maloniai, tačiau jei priprantate prie to, toks dušas tampa tikra palaima. Prausimasis ne po karštu, o po kiek vėsesniu vandeniu turi daugybę privalumų, jis, tarkime, padeda atsikratyti neigiamų minčių, negana to, reguliarus prausimasis po vėsiu vandeniu stiprina imunitetą ir pagerina kraujo apytaką. Pateikiame jums portale impossiblehq.com išvardytus šalto dušo privalumus jūsų grožiui ir sveikatai.
daugiau
Ką derėtų žinoti, norint išvengti odos vėžioTai, kad vos žengiant pro duris saulėtą dieną odą reikia būtinai pasitepti kremu nuo saulės, sakyti dar kartą tikriausiai jau net nebereikia. Tą žino visi, tačiau ne visiems vis dar aišku, kodėl šis įprotis yra toks svarbus. „Maždaug dėl 90 proc. odos vėžio atvejų yra kalti kenksmingi ultravioletiniai spinduliai ir netinkama apsauga nuo saulės“, – tikina Niujorke įsikūrusio Dermatologijos centro vadovė Elizabeth Hale. Anot jos, daugeliu atvejų odos vėžys baigiasi mirtimi tik dėl to, kad pastebimas jis gerokai per vėlai, kai pacientui padėti jau nebegalima, nes vėžys jau būna išplitęs po visus organus.
daugiau
10 triukų organizmo detoksikacijaiĮsivaizduokite, kad stovite ant pačios kalno viršūnės, šviečia saulė, vėjas kedena plaukus, jūsų oda lygi ir gražiai įdegusi, jaučiatės nuostabiai gražūs ir liekni, stiprūs ir energingi. Taip jaustumėtės ir po organizmo valymo. Kiekvienas išbandęs detoksikaciją, žino, kaip puiku jaustis gerai. Jūs švytite ir džiaugiatės aplinkui skleisdami gerą energiją. Pasiekėte savo tikslą, išvalėte organizmą ir puikiai jaučiatės, žinodami, kad dabar net ir negalite gyventi kitokio gyvenimo. Tačiau kartais ne viskas vyksta taip, kaip norime.
daugiau
2421 - 2430 iš 2787 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke