24x7.lt

Mergina metus nenaudojo dezodoranto, pakeitė mitybą – ir jokio nemalonaus kvapo (1376/0) 

Mergina metus nenaudojo dezodoranto, pakeitė mitybą – ir jokio nemalonaus kvapoGyvenimo būdo tinklaraštininkė Elyse Brautigam (22 m.) sako, kad jau visus metus nenaudoja jokio dezodoranto ir tikina, kad dėl to jos kūno kvapas netapo nemalonus.

Savo paskutinėje vaizdo medžiagoje mergina aiškina, kad pasiryžo atsisakyti dezodorantų dėl krūties vėžio rizikos, kuri, teigiama, kyla dėl sudėtinių dezodorantų dalių. Nors mokslininkai apie tai, kad dezodorantų naudojimas sukelia vėžį, kalba prieštaringai.

Taigi, ji jau metus, nuo 2015-ųjų spalio, nenaudoja jokių tepamų ar purškiamų dezodorantų ir tikina, kad veganiška mityba bei žaliavalgystė jai padeda išvengti nemalonaus prakaito kvapo, rašoma independent.co.uk.

Elyse savo gerbėjams teigia, kad „pakeitusi savo mitybą ji džiaugiasi hormonų balansu ir pasikeitusiu kūno kvapu.“ Mergina tikina, kad jos kūno aromatas yra minimalus ir malonesnis dėl griežtos mitybos.

Havajų gyventoja sako, kad intensyviai sportuoja jau kelerius metus, todėl treniruotės pabaigoje būna šlapia nuo prakaito: „Tikrai nesu iš tų žmonių, kurie sporto salę palieka sausutėliai“, – teigė ji.

Kodėl jos kūnas neskleidžia nemalonaus kvapo? Elyse įsitikinusi, kad tai dietos pasekmė, nes žalias maistas savaime neturi blogo kvapo, kaip, tarkim, keptas ar greitasis maistas. „Kūno kvapas yra skirtingas ir priklauso nuo to, ką dedate į save“, – tikino mergina.

Karštas klimatas, kuriame gyvena Elyse, jau savaime provokuoja gausesnį prakaitavimą, tačiau ji tikina, kad tai daugiau natūralus „feromonų“ kvapas, o ne įprastas kūno aromatas. Tačiau jeigu kvapas per visą dieną pasidaro nemalonus, Elyse pasirūpina savo švara.

 

Informacija iš:

Ji24

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


24x7.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke